عمان: ایران همواره آمادگی خود را برای مذاکرات سازنده نشان داده / سیاست منزوی کردن ایران راه حل نیست القسام ۳ جسد بدون نام را تحویل اسرائیل داد تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا شی: درباره مسائل تجاری با آمریکا به اتفاق‌نظر رسیدیم

لوکاشنکو: بلاروس به دنبال همکاری راهبردی با ایران است

رئیس‌جمهور بلاروس در پیام تبریک جشن انقلاب ایران به رئیس‌جمهور ایران، از تصمیم مینسک برای گسترش همکاری راهبردی با تهران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۲۲ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 11
کد خبر: ۲۲۷۷۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  در چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، رئیس‌جمهور بلاروس الکساندر لوکاشنکو امروز (یکشنبه) در پیام تبریک به رئیس‌جمهور ایران سیدابراهیم رئیسی تأکید کرد که بلاروس به دنبال مشارکت راهبردی با ایران است.

 

خبرگزاری «بلتا» گزارش کرد، وی در پیام خود تصریح کرد: «در دوره گذشته، مردم ایران بر حق حرکت در مسیر توسعه که به طور مستقل انتخاب کردند، تأکید داشته‌اند».

 

وی تأکید کرد که بلاروس و ایران بر اساس اصول احترام و درک متقابل، به طور سیستماتیک همکاری‌های سودمند دوجانبه را گسترش داده و به طور هماهنگ در مجامع چندجانبه همکاری می‌کنند.

 

لوکاشنکو با استقبال از عضویت ایران در شانگهای گفت «ما از مشارکت کامل کشور شما در سازمان همکاری شانگهای و بریکس حمایت می‌کنیم. انتظار دارم که تماس‌ها بین مینسک و تهران در این بسترهای بین‌المللی به تلاش‌های ما برای برقراری همکاری راهبردی کمک کند».

 

رئیس‌جمهور بلاروس از میهمان‌نوازی‌ ایران در برابر هیأت بلاروسی که مارس ۲۰۲۳ به ایران سفر کرده‌ بودند، قدردانی کرد و گفت: «متقاعد شده‌ام که تمامی توافقاتی که در جریان این سفر حاصل شد، به طرز مؤثری اجرا شود».

 

لوکاشنکو در پایان از رئیس‌جمهور ایران برای سفر به بلاروس دعوت کرد و گفت: «من از این فرصت استفاده می‌کنم و بار دیگر از شما برای بازدید از بلاروس در یک زمان مناسب برای گفت‌وگو در مورد زمینه‌های نویدبخش همکاری دعوت کنم»./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار